VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP
CLOSE
Wilt u snel reserveren?
NEEM CONTACT OP +90 256 610 07 84
OVER

Over ons
Hotel

Vrijwel grenzend aan unieke historische plaatsen zoals de onvergelijkbare oude stad Ephese en Maria’s huis; tevens op iets meer dan 5 minuten afstand van het populaire uitgaanscentrum van Kuşadası,biedt Ladonia Hotels Adakule, omgeven door ontspannende hellingen, gelegen op een rustige plaats en voorzien van een eigen baai, strand, sportaccomodaties, alle uitgestrekt op een groot terrein, u een speciale ”eigen sprookjesland”.

Het Anatolia Restaurant biedt u exclusieve smaken van wereldkeukens; ook voorzien van een ruimte speciaal voor onze kleine gasten heeft het overdekte gedeelte een capaciteit van 400 pesonen terwijl het niet-overdekte deel een capaciteit heeft van 450 personen. Tevens wordt u een smaakfestijn geboden met geselecteerde gerechten van de İtaliaanse keuken; óf uit het menu van vis- en zeespecialiteiten in een van de beide A la Carte restaurants.

Firuze Bar overdags voor uw koffiegenot of lunch; Snack- of Beach Bar en French Street tussen aangegeven tijden van de dag tot uw dienst met een ruim assortiment aan snacks; verwachten u voor uw lunch of tussendoortjes.

Met een ruim zitgedeelte kunt u in de Lobby Bar tussen 10.00-24.00uur sippen aan lokale- en importdranken en cocktails; of aangenaam genieten van warme dranken.

Tussen 23.00-02.00uur is onze disco bar tot uw dienst met een ruime keuze uit dranken en voorzien van de nieuwste populaire muziek.

Voel de lauwe bries van het Egeїsche gebied en dwaal weg in het blauw onder het genot van uw drankje in de Beach Bar..

Geniet gerust van uw zomer en koel af in een van onze 5 zwembaden die uiterst hygiënisch en onder strikte controle worden onderhouden.

Ons hotel biedt voorzieningen en faciliteiten zoals dag-en avond animatie, aerobics, aquagym, disco, in-en outdoor pool, aquapark, duikschool, watersports, privé-strand, tennis, squash, basketbal, voetbal, beach volleybal, was service, boetiek, winkel, dokter, gameroom, kids speelterrein, pool/biljart, tafeltennis en darts.

Voor beauty en wellness vindt u in het hotel een fitnessruimte, sauna, Turkse hamam, massage, aroma therapie en kapsalon.