VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP
CLOSE
Wilt u snel reserveren?
NEEM CONTACT OP +90 256 610 07 84
05

Meeting
en Bruiloft

toplantı

MEETING

Zakenreizen zullen van nu af aan veel aangenamer en uw vergaderingen en meetings exclusiever zijn.

Ladonia Hotels Adakule heeft aan alle fundamenten en details gedacht voor uw vergaderingen en meetings. Ook u kunt kiezen voor de speciale locatie van Kuşadası voor uw zakelijke arrangementen en profiteren van de privileges van het Ladonia concept.

Van kleine recepties tot bedrijfs lanceringen; van cocktails tot seminars; kortom voor alle soorten vergaderingen, meetings en events zijn onze ruimten zodanig ingericht en voorzien om u ook voor deze gelegenheden volledige service te verlenen. Geluidsinstallaties, microfoons met en zonder kabel, spreektafel microfoon, headlight, video- en data projector, doek, moving head, volglicht, led lichten, schuim-, sneeuw-, rook- en ballon machines, video, VCD, MP3, DVD, DIVX, MD, Barcovision, LCD projector; behoren tot de uitrusting en toebehoren (ook voor congressen uiterst geschikt). De rustige locatie (op ruime afstand het rumoerige stadscentrum) speelt een grote rol wat betreft de effectiviteit en focus van uw vergaderingen.

Zowel qua de voordelen van de locatie, als de benodigde technische uitrusting van onze vergader- en meetingruimten, nodigen we alle professionals uit naar Ladonia Hotels Adakule om van al deze privileges te profiteren.

düğün

BRUILOFT

Fascinerende Egeїsche wateren, een gebied wat eeuwenlang het thuis is geweest van mythen en legendes.. Dit oord zit vol van avonturen en sprookjesachtige verhalen…

Met een gigantisch architectuur, gebouwd aan de rand van een betoverende baai, voelt u zich in Ladonia Hotels Adakule in een sprookjesland. Droomt u ook van een fabelachtige plek om de meest gelukkige dag van uw leven door te brengen? Ladonia Hotels Adakule verwacht u om u een bruiloft te verzorgen wat zelfs uw dromen voorbij gaat!

Voor deze speciale gelegenheid en uw persoonlijke wensen neem snel contact met ons op.

Laten we je bruiloft plannen Samen over Wedding And Holiday